lunes, 14 de enero de 2008

Welcome Finland... again!

Doncs si! ja hi tornem a ser! aquesta nit, després del sempre pesat viatge amb avió, ja hem arribat a Finlandia un altre cop! dir que tot i arribar a les 6 del matí, el fred no era res del altre món, suposo que l'escalfament global afecta als finesos igual que a tothom! Hem tingut juntament amb la Noe, una arribada bastant desagraïda doncs estavem esperant a la parada del autobus el bus que ens portés fins a casa, i el tio ens ha vist allà a la parada amb les maletes i tot i ni s'ha dignat a autrar-se! que cabron! així que hem hagut d'agafar un autobus fins a Helsinki i després un tren fins a Leppävaara. En fi... al sortir de la habitació i conegut al nou company de pis Xinès, no em feu repetir com es diu perquè sóc completament incapaç, la veritat és que sembla bon noi i simpàtic. També he trobat ja al Jordi i al Javi que ja fa uns dies que corren per aquí.

Escric aquesta entrada per comentar un parell de coses. La primera, com alguns de vosaltres ja sabreu, és que el regal estrella d'aquests nadals ha sigut un càmera reflex digital molt xula!

La càmera en primer pla, l'objectiu xulo a la dreta i dos de vells que tenia el pare per casa que estic investigant si es poden fer servir o no...

Doncs bé, degut aquesta nova adquisició m'he deicidit a obrir una conta del flickr, en la qual aniré penjant els intents de bones fotografies que aconsegueixi fer amb la nova càmera! aquí us deixo la direcció, es bastant fàcil de recordar. En principi no aniré posant posts aquí al blog cada cop que hi penji fotos (a no ser que en tingui alguna de molt bona), així que si realment us interessa haureu d'anar visitant periodicament la direcció, o fer-vos una conta de flickr, i agregarme com a amic i així rebreu un mail cada cop que posi fotos noves! De moment hi han penjades les fotografies que he anat fent aquests dies per Barcelona per provar la càmera:

http://www.flickr.com/photos/aleix_palet


Per altra banda, i en cas de que us interessi el tema, explicar-vos una mica com ha quedat el nostre projecte final de carrera. Com ja sabreu, el que ens van proposar era fer una aplicació per el ordinador de 100 dolars per al nens pobres del tercer món (veure http://laptop.org/index.es.html). Doncs bé l'ordinador en concret funciona sobre el llenguatje python, i el que haurem de fer és que unes aplicacions per nens petits que es fan amb un programa anomenat JClic (i que està programat en Java) es puguin veure en el ordinador de 100 dolars, és a dir, que les traduïm a phyton. Això és la idea inicial, en cas de que no sigui suficient feina, potser ens fan traduïr a phyton més parts de JClic.

Avui el dia ha sigut mogudet, després de conèixer el noi xinès, hem anat a dinar amb la Noe al Sello. Tot seguit, amb el Jordi i el Javi hem agafat les maletes que la Noe havia deixat a la meva habitació i les hi hem portat a Pasila, la seva nova casa. Allà hem conegut dues noies alemanes i una lleidatana que juntament amb la Mireia seran les seves companyes de pis. Després d'això hem anat al prisma a fer la compra i a fer el sopar. Hem sopat amb el Loïc suis i el nou company de pis del Jordi, un noi turc del que tampoc recordo el nom (algo similar a Charlie). I això és tot, ja torno a ser a la meva habitació de Suomi, preparat per iniciar un segon emocionant quadrimestre! seguireu informats! Salut i petons per tothom!


1 comentario:

Hervas dijo...

Bones fotos.
La del home i la dona, i una de les oles, estan molt be

Tambe et pots subscriure a les fotos per RSS

Sols aixo

Bye