sábado, 10 de mayo de 2008

Concert de Flogging Molly

Bones! entrada super-ràpida per ensenyar-vos un concert que vem anar dimarts. Els assitents vem ser el Loïc, la Sarah (una noia de belga) i jo mateix. El grup, Flogging Molly, un banda els quals es defineixen com a punk irish music. La veritat és que va ser un passada, porten una festa espectacular i vem disfrutar moltissim!! unes fotos i uns videos:








Canviant de tema, ja hem acabat els exàmens de la universitat, ara només ens queda anar estudiant pel Cisco (tenim bastant temps doncs farem l'exàmen el 27, dos dies abans de marxar). Aquests dies, al ser els últims, la gent està molt animada a fer coses, per exemple per dimecres tenim programat un picnic a Nuuksio que té molt bona pinta!
Ja per últim, dir que ja comencen les despedides, i no us podeu arribar a imaginar com n'és de dur. Aquest mateix matí em despedit a l'Edwin (el meu company de pis) i la Sarah, que són pràcticament els primers a marxar. Molta emoció i els millors desitjos i promeses de tornar-nos a veure, esperem que es facin realitat. Per ells, per si un cas llegeixen aquest blog, unes paraules:

EDWIN AND SARAH: WE ARE ALREADY MISSING YOU, AND YOU LEFT LIKE 5 HOURS AGO!!! HOPE TO SEE YOU REALLY SOON! IT HAS BEEN SO NICE TO MEET BOTH OF YOU!

No hay comentarios: