sábado, 25 de agosto de 2007

Primeres festetes!!!!

Weno, pos el títol ja ho diu tot, que avui penjarem algunes fotos de les primeres festes que hem viscut per ací.
El dijous ens en vem anar a Helsinki a una discoteca anomenada Onnela (suposo que ho he escrit bé), que era gratis i vem començar a tastar l'ambient de les discoteques. La festa va estar divertida i amb bona música. Aquí teniu alguna instantània de la festa.


Jordi, Mire, Jo, Roca, Cesitar

Tota la penya Erasmus

Això dijous, i divendres, els tutors ens van preparar una festa de benvinguda a un parc de Helsinki, super wapo, on la gent portava el seu beure i ells organitzaven jocs i tal. Molt divertit.
Això si que era un macrobotellón improvitzat. Lo més bo es que tot va quedar netíssim, pk hi havia un munt de penya per allà que no eren de la festa que anaven recollint les ampolles i llaunes (pk al supermercat donen calers per tornar-les).
Després de la festa al parc ens en vem anar a una altra discoteca de Helsinki, cuyo nombre no me pregunteis, i quan ens van tancar, cap a dormir.
Aquí teniu unes quantes fotos!!


Jugant


Ídem


Amb el Juha al mig (quina por que fa)


Agurrrr!!!!!!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Finoooooooo!!!

Munmany

Miraqsfàcil dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Miraqsfàcil dijo...

ep! Primu!!!! veig q comenceu a agafar el ritme d'Orgasmus....vull dir erasmus. Q tal?? com et tracten...pel q sembla força b, espero q t'ho estiguis passant tant b com puguis. taniré llegint al blog quan la memòria m'ho digui.

X cert, quines xavalines mes mones q hi ha per aki no?? jejeje

Una abraçada desde la terra de tota la family!

Ànims!!!