miércoles, 29 de agosto de 2007

Excursions i primeres classes

Bones, aquí estem un altre cop desde Finlandia, per explicar-vos les nostres ultimes activitats. Diumenge passat vem anar amb el Jordi de Lleida, i els dos Valencians, el Javi (amb la seva nòvia i el Berni) a veure uns amics d'aquests ultims a Turku. Pels que no ho sapigueu Turku és l'antiga capital del pais i es troba a l'oest d'aquest, a unes 2 hores en tren (que per cert, només per el fet de ser estudiant, 50% de descompte en tots els billets de llarga distància, això si, amb la targeta corresponent). La ciutat? doncs que voleu que us diguem, res de l'altre món, molt grisa i la gran atracció és un castell, que no té gran cosa i del qual us mostrarem algunes fotografies.

Entrada del castell de Turku

Sala-església del castell

Pels que vingueu de visita, sapigueu que no val la pena anar expressament fins a Turku. Cambiant de tema, us posem una foto del que anomenem la common room, que és una sala on baixem els dies que no anem de festa, a fer uns billars i uns pingpong i a xerrar amb la resta d'eramus que estan a l'edifici (tot i que al final sempre quedem nosaltres).

Common room

Ahir vem començar les classes, totes en English però la veritat és que es segueix molt bé. Les instal·lacions de la universitat són espectaculars, no per l'edifici sinó per tot l'equipament que tenen en les diferents aules, haviam si algun dia d'aquests fem alguna foto, així com del barri. Entre el més destacat de les assignatures que fem hi ha les classes de finès, i després el Rodri fa una assignatura que es diu English conversation que jo he canviat per una altra: Digital Photography.
Ja per acabar, coses que hem fet ultimament:
- Dissabte a la tarda vem anar a una barbacoa a Kanniamakki o com s'escrigui, que és una altra residència d'estudiants del EVTEK.
- Diumenge vem intentar veure el Barça però se'ns va escunyar l'invent i el vem haver de escoltar per la radio.
- Ahir no vem fer res d'especial.
- Avui em fet un partit de futbol amb bastanta gent d'aquí de Timpurinkuja: erem nosaltres, un italia, un suïs, i un parell d'alemans. I després hem anat a sopar a casa la Miira, que és una noia finesa que té a casa a la Mireia i la Noe mentre troben pis. Com a anècdota dir que em hagut de tornar amb taxi i que ens ha costat 27'6 euros entre 5 però es que només la baixada de bandera val 7'20 euros. Flipa!
Doncs res, aixo és tot, demà hem de posar la primera rentadora, anar a una festa a Kylo, però això ja serà un altre post!
Quan tinguem una altra estona farem un post amb més direccions de blogs de gent de per aquí, així com llocs on podeu trobar mes fotografies, però ara m'en vaig a dormir!

PD: per tota la gent que llegeix aquest foro i es preocupa per mi, jo estic bé, tranquil, aquí fem molta pinya i fan molt amena l'estona. Un petó i una abraçada per tothom!



1 comentario:

Anónimo dijo...

Dale fidel!Dale!