domingo, 2 de septiembre de 2007

Suomelina, castell de focs i festa, festa i més festa!!!!

Bones. Avui toca tornar a postejar, per a explicar les cosetes que han anat passant.

El divendres, tota la colla d'Erasmus ens en vem anar a Suomelina, una illa fantàstica al costat de Helsinki on hi ha unes vistes precioses, on vem anar a una festa universitaria, on hi havia moltíssima gent!!! La festa va estar realment bé, però el sorprenent és que la gent es va començar a exaltar i va acabar amb un munt de gent a un petit toll d'aigua k i havia al costat. Tot això, a 8 graus centrigrads!!!!!!! Una passada. Aquí us poso unes fotetes i uns videos pk cateu el que va ser.


Fotos amb tota la colla de per ací




Després festeta i a domir.

Ahir divendres, altra vegada cap a Helsinki k feien una competició de Castells de focs que va durar una burrada i després altre cop de party amb tota la Erasmus Crew!!!!!! Fotos fotos:




Amb plan xulillo!!!!!


Aleix i Berni amb la Kaisa(tutora finesa). Tremenda!!!!!!

I ja per acabar, doncs només dir que avui hem tastat per primer cop la sauna finesa, i no vegis si l'hem catat, una hora que hi hem estat, entrant, sortin, entrant, sortin.....no vegis kina calor.
Foto multicultural a la sauna. En aquesta foto hi ha dos alemans, dos suissos, un italià i 3 espanyols (bueno, un madrileny, un valencià i un català, que queda millor)



Apa, nanit a tothom, i a cuidar-se, que nosaltres ho fem, i molt!!!!!!!! aGGUUURRRRR!!!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

bueno.... però ja sabeu com es diu segal en finlandès?

SuPeRpAnE dijo...

ajjaja, encara no...ki ets? munmany putilla???