lunes, 17 de septiembre de 2007

Material gràfic de la freshmen party + Tallin!

Bones! ja tornem a ser aqui per exlicar-vos les nostres útlimes vivències. Primer de tot, tal i com vem prometre, unes quantes fotografies i videos de la gincama que vem fer dimarts passat:


Cursa de relleus de la cerveza (una llauna de mig litre a Sant Hilari!)


I aquí tot el grup cantant el resultat...

Això va ser dimarts de la setmana passada, dissabte vem anar tot un grup d'erasmus (aproximadament uns 35!) a Tallin, capital d'Estonia. El plan va ser el següent: despertar-nos a les 5.30 per agafar un tren cap a Helsinki a les 6.10, arribar allà a les 6.30 i reunir-nos amb el grup de erasmus que venien d'altres residències. Un cop tot junts anar cap al moll agafar un vaixell a les 8.00. El vaixell era enorme, de unes 7 plantes i tenia de tot, inclús un supermercat on l'alcohol era sensiblement més barat ja que ens trobavem ens aigües internacionals. Doncs bé, això va causar el primer espectacle del dia, veure tots els finesos esperant a la entrada a que els hi obrissin el super per tirar-se sobre l'alcohol. Impressionant!
Un cop arribats a Tallin vam fer la visita de rigor del casc antic. Doncs s'ha de dir que és una ciutat prou maca! té un casc antic molt ben conservat i interessant, com a mostra les fotografies que posem més avall. Vem dinar en un pub irlandès i vàrem prosseguir amb la visita de la ciutat fins a les 18.00 que salpava un altre cop el vaixell de tornada.
Fins aquí el viatge ja havia valgut la pena, doncs la ciutat està molt bé. Però el viatge de tornada... ufffffffffffff! va ser increïble. Només entrar en el vaixell ens vem trobar la Hanneke, una noia holandesa molt simpàtica que ens va dir que pujessim a la última planta del barco que ens trobariem tots els erasmus allà. I va resultar que aquella sala era la sala de ball. I llavors va aparèixer el típic grup de ball de gent gran de festa major, tocant rock dels anys 60 i 70. Al primer moment miravem encuriosits, però desprès d'unes quantes cerveses i unes rondes de xupitos de vodka (que la gent havia comprat al super o a Tallin) ja estava la pista de ball invadida per erasmus ballant! una imatge surrealitsta, ballant una música cutrilla, envoltats de fineses (majoritariament eren dones grans) borratxes, i nosaltres allà ballant com bojos! va ser molt i molt divertit! ho haurem de repetir.
Com a anècdota dir que el Marc va perdre el mòvil a Tallin i jo mentre feia una foto a la posta de sol desde el vaixell vaig perdre la meva estimada gorra al mar!
I això és tot de moment! aviat més!

Begoña, Marc i Mireia a l'entrada del casc antic de Tallin

"Plaça major" de Tallin

Marc en plan lilliput a la catedral ortodoxa de Tallin

Jo i el Marc en un parc proper

Jo i el Patrick (Polonia) a la pista de ball!

El Tom (alemanya), Rodri i el Loïc (Suissa) fent el pallasso a la cuberta del vaixell!

Jo i la Saara (tutora finesa encantadora) en una foto que li vaig fer per sorpresa!

Some party going on here!



Ball en el vaixell 1


Ball en el vaixell 2


Ball en el vaixell 3

Per acabar, la foto que em va fer perdre la gorra!

Salut gent i cuideu-vos que nosaltres ja ho fem!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Aleix!!

On dius que esta això de Suomi???

Menos samba e mais treballar.

Sandra i Pau.

PD: Visca Nokia !!!

Anónimo dijo...

Com fa ballar l'anticongelant aquest que tenen a finlandia!

Munmany