viernes, 14 de septiembre de 2007

Freshmen party + Aniversari Aleix!

Bones! aqui estem els dos de nou per explicar-los les nostres ultimes vivències. Primerament dimarts passat vem participar en una mena de gincama per els bars de Helsinki. En el nostre grup apart de nosaltres dos, hi havia 2 noies i una noia francesa, i dues noies i un noi aleman. A part, ens va ajudar la Mireia i l'Anja, una altra noia alemanar. Es tractava d'anar realitzant proves per bars on et trobaves tutors finesos. Al final ja rallava una mica perquè el que volien principalemt els tutors era que els hi paguessis cervezes per obtenir punts extres, però a part d'això va està força bé. A destacar dues proves:

- La primera en la mateixa universitat que era una cursa de relleus de 5 persones en que havies de correr fins als tutors, beure un got de cerveza a sant hilari i tornar per donar el relleu al següent. El fet es que vem passar la classificatoria i la semifinal (amb els seus dos gots respectius de cerveza) i la final era el mateix però beure a Sant Hilari una llauna de 0'5 litres! quina tipor i quin fart de rotar!

- Un cop acabada les proves ens vem reunir amb tots els estudiants en un parc i vem tornar a fer la prova com a suomelina de fer la linia més llarga de roba, amb la corresponent congelació.

De moment no tenim les fotografies de la gincama, l'Alexandra, una noia francesa ens les ha de passar, però us posem unes quantes fotos de la festa posterior al omnipresent Onnela:

D'esquerra a dreta: Aleix, Berni, Jordi (en primer pla), Joan, Gerard, Cesari Rodri

El Rodri i la Noe fent el pallasso

El Tobias intentant fer un petó al Aleix


Ahir dijous 13 de Setembre era l'aniversari de l'Aleix i per celebrar-ho vem montar un spanish party (qui ens ho havia de dir que fariem spanish party, però és que aquí les catalan party no venen gaire). Per a tal festa vem comprar 3 litres de un vi argentí de dubtosa qualitat, que ens van costar 20 euros! amb aquest vi i unes restes de vodka que teniem per casa vem fer 8 litres de sangría, que juntament amb les 3 truites que vem cuinar i un parell de bosses de patates van ser la nostra aportació a la festa. A part els suissos van baixar la barbacoa i la gent va anar colaborant amb petites aportacions. La sangria es va acabar amb una hora, perquè us feu un idea de la afluència i l'èxit que va tenir. Les truites amb mitja. Dir que els únics regals que va rebre l'Aleix van ser de part dels tutors finesos, que li van regalar 12 cerveses i un licor extrany, molt típic finès tot. I pel que fa a la festa, va ser un èxit total, amb aproximadament unes 30-35 persones en el moment de màxima afluència: va venir tot la gent que viu a Timpurinkuja amb nosaltres, gent de altres pisos a Kilo, els tutors finesos i espanyols i variis amics. Us deixem amb unes fotos perquè us feu una idea:

Els cuiners amb les seves obres d'art


El grup d'alemanes que va participar a la gincama amb nosaltres, D'esquerra a dreta: Anne, Noe, Anja i Franzisca

Aqui amb el Giovanni al centre de la imatge


Foto de grup amb part de la gent de la festa, hi han francesos, finesos, suissos, coreans, italians, alemanys, holandesos, valencians, madrilenys, mallorquins i CATALANS!

I això és tot, demà ens n'anem a Tallin a fer una visita de un dia. Vagi bé! salut!

PD: quan tinguem les fotos de la gincama, així com el video de la prova del karaoke ja els penjarem!

1 comentario:

Jaume F. dijo...

Alejú felicitats!!
Sembla que no perdeu temps.
Us seguiré la pista per aquí.
hyvästi!