miércoles, 12 de septiembre de 2007

Algunes fotos extres de les ultimes festes!

Bones! ultimament hem estat molt enfeinats (pero no amb la universitat, jeje) i no hem tingut gaire temps per actualitzar el blog! aquest post el fem per ensenyar-vos algunes fotos que em recopilat dels events que hem fet ultimament:

- Suomelina: algunes fotos extres d'aquest festival! especialment destacable la del Rodri congelat mentre participava al concurs de la cua mes llarga de roba!

la competició de les cues de roba


el Rodri congelat! destacar el finès de darrere seu, l'Ilmö, que es defineix a ell mateix com a blaugrana!

sense comentaris!

- Erasmus welcome party: el dimarts següents es va organitzaar una festa de benvinguda a tots els erasmus en la discoteca de moda de Helsinki! algunes fotos:

preparació per la festa, d'esquerra a dreta: Rodri, Jordi, Robert, Aleix i Hugo!

el Rodri i el Jordi en un estat d'eufòria sospitós

- Festa de les truites a casa de la Miira: ens vem reunir tots els espanyols a casa de la Miira, una noia finesa que va adoptar la Noe i la Mireia mentre no trobaven casa:

La Miira i la Mireia fent una "spanish omelette"

I això és tot, ahir vem fer una gimacama per Helsinki amb un grup de alemanys i francesos, i demà és el meu aniversari (amb la celebració corresponent) però això ja serà part d'un altre post! Cuideu-vos! dewww


2 comentarios:

Unknown dijo...

Oleeeeeeeeeeeeee!!! Ja vec que us eu adaptat be a la vidorra no?? jajaja que cabrons!!! Venga a aprofitar que ja us queda menys per tornar!! ;)

Anónimo dijo...

Aleix:si sense ser el teu aniversari ja celebreu el pas dels dies aixís, AVUI 13.09.2007, el teu aniversari pot ser la reHÒSTIA.
APALI MAKU, FELICITATS QUE CADA DIA ETS MÉS GRAN, EH PETIT??
desde l' Escala-Verges, et felicitem.