miércoles, 10 de octubre de 2007

Ultima semana: activitats varies!

Bones! ja tornem a ser aquí, per explicar-vos les ultimes activitats que vem fer aquesta setmana passada. No va ser una semana marcada per una gran activitat per sobre de qualsevol altre, com havien estat les anteriors, però si que vem anar fent cosetes. Aquí van les més destacades:

- Dimecres vem anar a la bolera tot el grup de erasmusitos. La veritat és que va estar molt bé, entre tots vem ocupar les 10 pistes de la bolera, és a dir que erem aproximadament uns quaranta. Nosaltres vem jugar el Marc, el Javi, el Loïc i Jo. Tot seguit el Mauriggio ens va convidar a sopar un rissotto a casa seva, que estava prou bo. Després d'això vem anar a Lux però vem errar el tret ja que estava ple de iaios (que la gent no treballa el dimecres o què??). Algunes fotos:

En primer terme el polish team i al fons les noies alemanes



Bowling action

Sopar a casa el Mau: d'esquerra a dreta, Hugo, Mauriggio, Noe, Aleix, Loïc (primer pla), Bego i Marc (darrere el Loïc)

La Noe tocant el cap del Marc i ell amb cara de "no m'emprenyis!"

- Dijous l'Huguito ens va convidar a sopar a casa seva, amb la promesa de unes hamburgueses molt especials. I tant si ho eren! eren les hamburgueses més grans que hem menjat mai, tenien de tot: ou, ceba, tomaquet, formatge, salsa roquefort, hamburguesa de 250 grams, etc... Va ser molt divertit veure com la Mireia s'intentava no tacar les mans però va acabar amb la ma dins del rovell d'un ou...

Mmmmm dieta mediterranea! (atenció al tamany de la hamburguesa!)

La mà de la Mireia tal i com havia d'estar: tacada fins dalt!

Joeeeerrr que asco! me cago en...!

- Dissabte estavem convidats a casa el Tommi (un dels tutors de Nuuksio) a una petita festa. Vem anar el Tom, Tobias i la seva novia, Saara, Sebastian, Alexandra, Loïc, Hugo, Jordi, Marc i Jo. La veritat és que va estar prou bé, tenien una taula per punxar música amb l'ordinador, sangria (aquest estiu havia d'estat de vacances per les Espanyes), i bon ambient. El problema és que la festa va començar a les 4 de la tarda! vaya hores! lògicament a les 9 del vespre ja estavem cansats de poca llum i chumba-chumba. Així que al sortir de casa seva, la idea inicial era sortir per Helsinki, però el Marc, l'Hugo i el Jordi van desertar, i jo vaig un sortir però no va valdre gaire la pena la veritat.

Ambientació disco dins de la casa del Tommi

La novia del Tobi, el Tobi, el Jordi i el Marc a casa el Tommi

Loïc

I això va ser tot per la setmana passada, aquesta semana la veritat és que es presenta bastant interessant. Primer de tot avui hem anat a veure un partit de Hockey gel, que és l'esport nacional! ha sigut una expèriencia bastant curiosa. Demà arriba l'amic del Javi i del Berni que està a Turku, o sigui que li haurem d'ensenyar la nit Helsinkiana. I la matinada del divendres fins dilluns arriben el Guille i un amic seu! tenen sort perquè el divendres a la nit hi ha preparada una festa a Kylo que té molt bona pinta, típica festa Erasmus! i a part de tot això, la setmana que ve és semana d'exàmens, o sigui que haurem de treure temps per estudiar de sota les pedres! tot es farà! però bé, tot això i més coses seran part de un proper post! així que això és tot! petons per tothom!





No hay comentarios: