lunes, 1 de octubre de 2007

HouseWarming Party

Bonesss altra vegada!!!!
Aquest post el dedicarem a la super mega ultra HouseWarming Party d'aquest dissabte a casa del Cesar, Gerard i Josep Maria (els tres espanyols que ja porten un any aquí).
Anem al gra...Doncs que aquests tres senyors van organitzar una macro festa a casa seva, una festa típica finesa...menjar, veure i molta xarrera. El que realment és típic és que cada grupet de persones que venien, portaven un detall per els anfitrions, com podia ser una sandvitxera, coberts, o sea, coses de la llar!!!
Tot el meollo va començar a les 7 de la tarda, amb bona musiqueta, bona sangria, bona paella, i bones truitetes!!!Fantàstic!!!!
La gent anava arribant i al final ens vem aplegar dins el piset, unes 60 persones. Deu ni do!!!
A l'hora que ja no es podia fer xibarri (10 i mitja) vem començar a desfilar cap a la discoteca on ja teniem el vip per entrar gratis. Doncs tots cap a Der Kungliga Kluben, un club bastant selecte de Helsinki, on encara no haviem estat.
La veritat és que la discoteca és una passada i es va muntar un festival de bastanta consideració, contant que haviem begut un "pèl" tots i que la música estava molt i molt bé.
Bé doncs, no cal explicar gran cosa més, millor unes imatges que més parrafada.
Au doncs, agurrrrrrrrrrr!!!
Petons a tothom!!!!!


La sangrietaa!!!!


La paelleta i les truitetes!!!



Javi, Alexandra, Aleix i Franzi


Tom, Tobi, Chris


Marcus, Lucie i Berni


El festival!!!!!

Per acabar, la taula de BlackJack reglamentaria!!! Està a totes les discotequess!!!!jejej



No hay comentarios: