lunes, 12 de noviembre de 2007

Nova imatge + noticia!

Bones! aquí comença el que ha de ser un conjunt d'actualitzacions per posar-nos al dia, que fa molt que no actualitzem, aquesta primera serà curteta perquè estem acabant de recopilar les fotografies de les ultimes activitats. Primer de tot dir que cansat de que cada cop que hem poso i trec el gorro el cabell em quedi de punta, vaig decidir la semana passada que em tallava el cabell. I aquest és le resultat:


La fotografia és del cap de setmana passat al cottage a Porvoo, però això serà part de una altra entrada del blog. I la segona cosa que us voliem explicar per la gent que no ho sàpiga i que segueix regularment aquest blog és: (ho posem en anglès per els erasmus que llegeixen el blog)

Ens quedem tot l'any aquí!
We will spend the hole year here in Finland!

Si amics! confirmat per part de la FIB a Barcelona i del evtek aquí a Finlandia, només ens falta acabar de concretar algunes coses com ara allargar el nostre allotjament aquí, etc... El que estarem fent es acabar les assignatures que et donen dret a poder presentar-te al CCNA de Cisco i fer el projecte de final de carrera per el nostre compte (ja estem en conversacions amb un professor de la facultat perquè ens concreti el tema).
Així que viurem en primera persona la neu intensa, els -20 graus i les esacasses hores de sol! A que sona bé eh??? la veritat és que encara ens queden moltes coses per viure aquí a Finlandia, ens falta conèixer el centre del pais, el mític viatge a Lapònia, tornar a Estocolm que ens va agradar molt i un llarg etcètera!
Així que ja ho sabeu! ho confirmarem oficialment quan estigui tot tancat, però en principi tenim el vist-i-plau de les dues bandes, així que el 23 de desembre tornarem a casa i probablement cap al 13 de gener tornarem cap a Suomi.
Vagi bé! petons per tothom!

PD: aquest és un missatge p
els hamfris, jefers, sagals madness, frikis de la FIB! suposo que ja saben qui són però per si un cas: Munmayel, Antoniet, Pino pepino i Meski! us esperem quan faci rasca de veritat! ja parlarem!

No hay comentarios: