miércoles, 21 de noviembre de 2007

Stockholm Trip!!!

Bones a tothom!!!
Aquí tornem a estar per explicar les nostres experiencies per les terres Escandinaves!!! I aquest cop va del viatge que vem fer a Estocolm, organitzat per la nostra super universitat, EVTEK.

Tot va començar el propassat dia 4 de novembre quan vem sortir amb un super vaixell cap a terres sueques. Eren 15 hores de viatge, però es presentava un viatge ni molt menys pesat. Nooo!!! Al barco erem el 90% estudiants, i es presentava un viatge-festival bastant impressionant.
I així va ser. Només arribar vem carregar piles fent una bona migdiadeta i després ja va venir tot rodat. Festa, festa i més festa, fins que el cos va dir prou. Va ser un festival bastant important. Mai ens hauriem imaginat que hi podria haver tanta festa en un vaixell!!!! Hi havia un supermercat al vaixell on la majoria de productes tenien graus d'alcohol, i tota la tropa estudiantil es va abocar a ell a comprar i més comprar. En fi, no cal explicar gaires més coses de la festa...allò que diuen, una imatge val més que mil paraules!!!!


Loïc i Aleix fent el que millor sabem fer, el ruc!!!


El menda, amb les super pistoles. Quin joc que van donar!

Foto del botellon-group!!!!





No fan falta comentaris, per cap dels dos vidios!!!!

Després del desfasse de la primera nit, i havent dormit bastant poquet, a cosa de les 10 del matí vem arribar a Estocolm, vem agafar un bus que ens va portar al centre i varem començar a visitar la ciutat. Una passada de ciutat!!! Vem veure les coses més importants, com el castell que hi ha enmig d'una illa, els carrerons del nucli antic i en general, les coses mítiques de la ciutat. No ens feu dir el nom, pk la veritat és que no vem tenir temps a enterar-nos de moltes coses...pk akell dia al vespre mateix ja tornavem a marxar!! Visita llampec!!!! Aquí us penjem algunes fotos!!!!


Amb el Berni, fent els fortaxons!!!


Tota la colleta que anavem, davant del mar!!!

Pujats a una estatua que vem trobar per el cami!!!

Amb un lleonet molt maco, els mendas!!!!

Després de la visita, doncs altre cop cap al vaixell, altra migdiada per a carregar piles...i altre cop festival madnessss!!!!! Un no parar.... però les piles ja no estaven tan carregades com el primer dia, així que va ser una mica més light, però fantastic de totes maneres. Altra nit de vaixell i vem tornar a arribar a la nostra estimada Helsinki, i tots ràpid a dormir perquè estavem rebentats!!!!! Unes fotos de la segona festeta:


Javi, Loïc, Marcus, Jordi, Bego!!!

Aleix (amb els seus caretos particulars) i Berni en ple auge!!!

Apa doncs, això ha estat tot per avui....d'aquí poc arribaran més posts, ja que encara queda alguna coseta per explicar, més que el divendres marxem cap a Moscou i Sant Pettersburg, un viatge que esperem amb candeletes!!!!

Apa, agur i records a tothom!!!!!!

No hay comentarios: