sábado, 22 de diciembre de 2007

Last day in Helsinki before Christmas

Bones! avui som dia 22 de desembre, això vol dir que la pròxima matinada, a les 6 surt el nostre vol de tornada a Barcelona! per nosaltres podem dir que avui surt el nostre vol, doncs no crec que fins a l'avió tornem a dormir, ja que després de la última sauna aquesta tarda, hi haurà un munt de gent a sopar a casa meva i després ja ens espererem fins que vingui el nostre taxi cap a quarts de quatre.
Aquests últims dies desde que vem tornar de Rússia han sigut molt intensos, primer amb feina de la universtitat doncs era època d'exàmens, i després amb diversos events , com ara l'aniversari del Berni, l'aniversari de l'Anne, get wasted 2 i 3, i aquesta última semana varies festes de "despedida". I és que així és, molt gent marxa ara i no tornarà al gener, per ells l'erasmus s'ha acabat.
L'erasmus és una experiència increïble, coneixes gent de tot el món i per algun motiu que desconec, es creen uns lligams molt forts amb només quatre mesos. Per això, si normalment les despedides ja són dures, despedir a aquesta gent amb la que s'ha compartit tantes coses en 4 mesos es fa molt i molt dur. Potser inclús diria que el pitjor aspecte de l'erasmus és aquest, les despedides. I és que hi ha gent, com ara l'Hugo i el Berni, que estic segur que els tornaré a veure ja que ens uneix una forta amistat, inclús al Tom, al Tobias o a l'Anne m'atreveria a dir que segur que els veuré un altre cop, de fet ja tenim plans com ara anar a Mallorca amb el Tom, anar al Rock Am Ring o al Oktoberfest. Però n'hi ha d'altres, com ara el Chris que és de Canadà o al Patryk de Polonia, que et despedeixes d'ells amb els millors desitjos de tornar-nos a veure, però en el fons no estàs segur si realment els tornaràs a veure. Esperem que sí! per tots ells i perquè ens consta que molt llegeixen aquests blog, aquest missatge:

This a message for all the people who is leaving in december and is not coming back in january! we will miss you so much! hope to see you soon!
Doncs res, que aquí estem acabant de netejar els pisos per passar la inspecció que faran d'aquí una semana, fent maletes i preparats per el que serà un dia molt emocionant: tornar a casa en una època perfecte (com els turrons), retrobament amb tota la familia, retorbament amb el nostre llit, sofà i nevera (jejeje) i finalment BARÇA - MADRID! he pagat tota una temporada de carnet del Barça per poder veure només un partit però quin partit! (I'm sorry father!)
Així doncs, aquest blog romandrà tancat per vacances de nadal fins a la nostra tornada aquí a Helsinki, jo el 11 del gener i el Marc el 18 (per tema d'exàmens a la FIB). Ens veiem en unes poques hores! Bon Nadal i Feliç any nou!

PD: espero que algú li hagi tocat la grossa! Munmany! que ha tornat a tocar a Vic! no t'haurà tocat un pessic???

No hay comentarios: